Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


Άγνωστοι κατέστρεψαν 700 (!) κυψέλες στο Βαρθολομιό ΠΑΤΡΑ: Ούτε μία, ούτε δύο… 700 κυψέλες κατέστρεψαν κάποιοι στην περιοχή Θίνες Βαρθολομιού, οδηγώντας σε απόγνωση των ιδιοκτήτη τους, ο οποίος προσμετρά την ζημιά στο ύψος των 175.000 ευρώ.

Το περιστατικό φαίνεται να συνέβη το βράδυ της Δευτέρας και ο μελισσοκόμος, Ηλίας Γαλάνης, το αντελήφθη το πρωί της Τρίτης, όταν επισκεπτόμενος το μελίσσι του, βρήκε ένα στρώμα με νεκρές μέλισσες στο χώμα! Έντρομος ο κ. Γαλάνης άρχισε να ανοίγει τις κυψέλες του μία προς μία και οι χειρότεροι φόβοι του επαληθεύτηκαν. Όλες οι κυψέλες ήταν γεμάτες νεκρές μέλισσες ενώ ελάχιστες ζωντανές πετούσαν μισοζαλισμένες… Ειδοποίησε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, ωστόσο ο ίδιος και η οικογένειά του πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης καθώς η μελισσοκομία ήταν η βασική εργασία του. Σύμφωνα με τον κ. Γαλάνη, αυτός ή αυτοί που προκάλεσαν την καταστροφή γνώριζαν τα «μυστικά» της μελισσοκομίας και δεν είναι άσχετοι με τον χώρο, ενώ το μένος τους φαίνεται πως ήταν μεγάλο, καθώς αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να καταστρέψουν τις κυψέλες, ψεκάζοντάς τες μάλλον, με κάποιο φυτοφάρμακο…Η ΕΊΔΗΣΗ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ WWW.GOWEST.GR

8 σχόλια:

manos είπε...

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟ μ@ν@παν@.ΑΝ Ειχε προσωπικα με τον μελισσοκομο να παει να τον βρει οχι να κανει μαγκιες στα μελισσια ,τι φταινε????

İlhami Uyar είπε...

I m wörry,there are crazy man every country,this event cant make by humans.Get well soon.

xristina είπε...

Συμφωνό απόλυτα με τον Μάνο...σε οτι έχει γράψει στο σχόλιό του.

Arıcı 07 είπε...

Είστε ιστορία, χάρη arıcı 07 Antalya.
In the past, I was upset.

Arıcı 07 είπε...

Είμαστε, επίσης, αναμένεται

assale είπε...

very nice blog..thanks..

Γιώργος από Χανιά είπε...

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Exagono είπε...

Kαλο Πασχα,καλη ανασταση.